Asbestsanering

Asbestsanering – Fjernelse af asbest

Professionel løsning af opgaver med asbest

Dansk Byggeteknik ApS har mere end 10 års erfaring med asbestsanering. Det gør Dansk Byggeteknik ApS til den professionelle partner i forbindelse med alle former for nedtagning, fjernelse og uskadeliggørelse af asbest.Blandt andet i forbindelse med:

  • ​Ombygning
  • Nedrivning
  • Renovering

Asbest er sundhedsskadelig

Asbest findes i mange forskellige byggematerialer, herunder beton, lofter, isolering, tag, facader og visse former for gulvbelægning.

At berøre asbest udgør ikke nogen fare, men materialet indeholder støvpartikler – små fibre, som kan være farlige at indånde, derfor er det stærkt anbefalelsesværdigt at man får fjernet asbest, så snart man får konstateret forekomst. 

​​Ved den mindste mistanke om, at en bygning indeholder asbest, skal Arbejdstilsynets regler på området overholdes. Alle vores sanitører har asbestcertifikat til fjernelse af asbest, og Dansk Byggeteknik ApS kan træde til med kort varsel på ethvert byggeprojekt.

Vi afklarer problemets omfang

Ved mistanke om asbest på en byggeplads, udtager vi prøver, som indsendes til kontrol. Bliver asbesten konstateret, kan Dansk Byggeteknik ApS udføre asbestsanering efter alle gældende regler.​

Asbestsaneringen kan bestå af forsigtig nedtagning og fjernelse af de asbestholdige materialer, således asbesten ikke spredes. Alternativt kan det være overfladebehandling af de asbestholdige materialer, som indkapsler og dermed uskadeliggør asbesten. Vi nedtager og fjerner typisk asbest i Københavnsområdet og på hele Sjælland. Klik her for mere information om asbest i København.

​Kontakt os for asbestsanering

For yderligere oplysninger om asbestsanering, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeteknik ApS på telefon 40 20 80 48 eller via e-mail sp@dk-bt.dk

Kontakt os


For mere information omkring asbestsanering læs også: