Asbest København

Asbest København

Dansk Byggeteknik ApS har specialiseret sig i sikker fjernelse af asbest i bygninger i København og det øvrige Danmark. Vores asbestsanitører arbejder ud fra gældende retningslinjer på området samt rykker ud med kort varsel.

​Asbestnedrivning

Ved nedrivning eller vedligeholdelse af asbestholdige materialer er en korrekt håndtering yderst vigtig. Dansk Byggeteknik ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til asbestsanering. Vi står både til rådighed, når din virksomhed skal have fastslået, hvorvidt der er asbest i byggematerialerne, men også når det kommer til sikker nedrivning og bortskaffelse af asbesten.

Asbesttest

Dansk Byggeteknik ApS forestår alt papirarbejde i forbindelse med din asbestsag, så i virksomheden ikke skal bekymre jer om kontakt til offentlige myndigheder samt udarbejdelse af rapporter og lignende.

​Kontakt vores afdelinger i Fredensborg eller Skovlunde ved at ringe på telefon 40 20 80 48 eller via e-mail sp@dk-bt.dk, hvor vi desuden står til rådighed med vejledning og rådgivning på området.

Kontakt os