Skimmelsvamp bekæmpelse

Behandling af skimmelsvamp og anden bekæmpelse af svamp

Tegn på skimmelsvamp i en bygning skal tages meget alvorligt, og især skimmelsvamp på en bygnings bærende trækonstruktioner kan have særligt svære konsekvenser. Eksakt karakterisering og behandling af skimmelsvamp samt andre skader, kræver solid faglighed og erfaring på området – begge dele findes hos Dansk Byggeteknik ApS.

Vores Behandling af skimmelsvamp

Er der mistanke om skimmelsvamp, kan Dansk Byggeteknik ApS træde til med såvel vejledning som praktisk bekæmpelse af svampeskader.

Vores dygtige medarbejdere har stor viden om svampeskader og behandling af skimmelsvamp, og med kort varsel og professionel ekspertise lægge en strategi for bekæmpelse af skimmelsvamp, hvis der er mistanke om angreb.

​​Flere forskellige former for svamp

Karakteristisk for svamp er, at det oftest findes i fugtige miljøer, som findes i områder med kondens eller direkte tilførsel af fugt eller vand. Der findes en lang række svampearter, som nedbryder træ med forskellige hastigheder, ligeledes findes der forskellige behandlinger af skimmelsvamp. De forskellige svampearter har desuden forskellige farver, men der er to overordnede svampetyper: brunmuld, som gør træet lysere eller mørkere brunt, og hvidmuld, som afbleger træet.

Stor variation i årsagen til svampeangreb

Årsagerne til skimmelsvamp kan være mange, og det kan være forbundet med stort besvær at konstatere selve ophavet til skimmelsvamp. Det kan være på grund af en vandskade, det kan være manglende ventilation, forkert udført isolering eller noget helt fjerde.

Dansk Byggeteknik ApS har omfattende rutine med svampeangreb og bistår med løsningforslag, der giver effektiv og korrekt afslutning af opgaven. Vores primære område i forbindelse med skimmelsvamp er i København og på hele Sjælland, men vi behandler også skimmelsvamp andre steder i landet.

Kontakt os ved svampeskader

Ved konstaterede eller mistanke om svampeskader, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeteknik ApS på telefon​ 40 20 80 48​ og hvordan de kan opstå.

Kontakt os