PCB København

​PCB København

Mange bygninger i København og det øvrige Danmark, der er opført fra 1950 og indtil 1977, indeholder PCB-holdige materialer. Dansk Byggeteknik ApS har specialiseret sig i opmåling samt sikker fjernelse af byggematerialer indeholdende denne forbudte gasart.

​PCB-måling

​Dansk Byggeteknik ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til sikker PCB-sanering – både inden for industri og erhverv. Da PCB er en flydende gasart, kan vi med de rette instrumenter udtage prøver og derved registrere, om der er PCB i jeres byggeri. Vores PCB-sanitører har gennemført alle lovpligtige kurser, så de er i stand til korrekt håndtering af den giftige og kræftfremkaldende gasart.

PCB-vejledning

PCB er et blødgørende stof, der almindeligvis blev anvendt i byggematerialer indtil ulovliggørelsen i 1970’erne. Eksempelvis ses PCB-fuger til stadighed i et stort antal byggerier fra før 1980’erne. Fattes der mistanke om, at der er PCB-holdige materialer på jeres arbejdsplads, er det yderst vigtigt, at situationen håndteres korrekt, hvorfor vi sørger for grundig vejledning omkring, hvordan I i virksomheden skal forholde jer til giftstoffet.

​Dansk Byggeteknik ApS udfører PCB-sanering ud fra gældende miljøkrav.

Kontakt os på telefon 40 20 80 48 eller via e-mail sp@dk-bt.dk, hvor vi desuden står til rådighed med vejledning og rådgivning på området.

Vi har afdelinger i både Skovlunde og Fredensborg.

Kontakt os